Oppskrift
3 eggehvitter
3 dl sukker
2 dl peanøtter
20 knuste Ritzkjeks
1-2 putter med kremfløte
Peanøtter- og sjokoladesaus til pynt.
Fremgangsmåte:
Pisk eggehvitter og sukker stivt
Knus Ritzkjeksen og hakk peanøttene godt. Vend kjeks og peanøtter forsiktig inn i eggehvitteblandingen.
Stekes midt i ovnen og avkjøl deretter bunnen.
Pisk kremfløten stiv og hell over peanøttmarengsen.
Hakk opp peanøtter til pynt på kaken og pynt med sjokolade saus (av typen som stivner) eller smelt kokesjokolade som helles i sprøyte og sprøytes i striper.
Tips
Oppdskriften dobbles dersom du bruker stor langpanne
Temperatur: 160˚c
Liten langpanne eller
26 cm rundform
Steketid: 20-30 minutter
Tidsbruk: 50 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus