Cookies med melkesjokolade

Cookies med melkesjokolade

Kanelsnurrer

Oppskrift

150 g smør
150 g sukker
150 g brunt sukker
2 egg
1 ts vaniljeessens (evt. vaniljesukker)
1 ts natron
300 g hvetemel
300 g melkesjokoladebiter (eller melkesjokoladedråper)



Fremgangsmåte:

  1. Pisk romtemperert smør luftig med sukkeret (hvitt og brunt)
  2. Tilsett eggene under elting
  3. Rør inn vaniljeessens og natron
  4. Bland inn mel og melkesjokolade
  5. Form til kakene som kuler med en souseskje og sett dem på stekeplate med bakepapir, ni stykker per plate, da kakene flyter ut.
  6. stek kakene og avkjøl på en rist



Temperatur: 180˚c (midt i ovnen)

Steketid: 10-15 minutter (eller gyne)

Tidsbruk: 60 minutter