Brune pinner

Brune pinner

Kanelsnurrer

Oppskrift

200 gr  smør

200 gr sukker

1 eggeplomme

1 ss lys sirup 

1/2 ts kanel

1 ts vaniljesukker

1 ts natron

300 gr hvetemel

 

Pynt

Pensle med egg

Perlesukker

Hakkede mandler



Fremgangsmåte:

Deig

  1. Rør smør og sukker godt og ha i resten av ingrdiensene
  2. Elt deigen god og del i 6 like stor emner
  3. Rull emene ut til pølser og trykk dem litt flate på en på et stekebrett med bakepapir
  4. Pensle med sammenpsiket egg og dryss på hakkede mandler og perlesukker
  5. Stek til kakene er brune og skjær stengene på skrå til smale kaker mens de er varme
  6. Avkjøl på rist og oppbevar kakene i en tett kakeboks


Temperatur: 175˚c

Steketid: 10 minutter

Tidsbruk: 60 minutter