Oppskrift
500 gr gulrøtter
5 egg
600 gr sukker
3,5 dl olje (soya)
360 gr hvetemel
1 ss bakepulver
1 ts kanel
Ostekrem:
100 gr kremost naturell
100 gr smør, romtemperert
200 gr melis
Saft og skall fra 1 appelsin
Fremgangsmåte:
Riv gulrøttene
Bland sammen egg, sukker, olje og ha deretter i gulrøttene
Sikt hvetemel, kanel og bakepulver og bland inn.
Dekk langpannen med bakepapir og fyll i deigen.
Sett kaken i forvarmet ovn.
Avkjøl ken etter steking
Ostekrem:
Pisk kremost, smør og melis til en glatt krem. Tilsett appelsinjuice og og finrevet appelsinskall og pisk godt inn.
Tips:
Pynt med gulrot eller revet appelsinskall.
Noen ønsker valnøtter i kaken.
Temperatur: 180˚c
Langpanne 30 x 25 cm
Steketid: 30 minutter
Tidsbruk: 50 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus