Sukkerbrød

Sukkerbrød


Oppskrift

4 egg

150 g sukker (1 3/4 dl)

150 g hvetemel (2 1/2 dl)

1 ts bakepulver


Fremgangsmåte:

Visp egg og sukker til stiv eggedosis (ikke for hardt).

Sikt mel og bakepulver.

Bland mel og bakepulver forsiktig inn i eggedosisen.

Fyll røren i en vel smurt form og sett i forvarmet ovn.

La kaken hvile i formen i 5 - 10 min før du ta den ut for avkjøling.

Tips:

Del kaken i to eller tre

Dynk kaken med litt melk eller juice

Kaken kan fylles med krem og/eller vaniljekrem:

jordbær og/eller syltetøy

bananer

valnøtter eller sjokoladebiter

Kaken kan pyntes med:

krem og friske bær

melis glasur

marsipanlokk

Temperatur: 175-200˚c

Rundform 26 cm

Steketid: 20 minutter

Tidsbruk: 30 minutter