Oppskrift
15-16 Ritzkjeks
100 g walnøtter
1 ts bakepulver
3 eggehvitter
2,5 dl sukker
3 dl fløte
1 ts sukker
1/2 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte:
Knus Ritzkjeksen .
Hakk hvalnøttene i små biter.
Pisk eggehvitter og sukker hvitt.
Bland Ritskjeks, walnøtter og bakepulver og rør forsiktig inn i eggehvittene.
Sett kaken nederst i kald ovn og sett ovnen på 175 gr og stek kaken.
Pisk fløten, sukker og vaniljesukker til krem og legg på den avkjølte bunnen. Pynt med masse friske bær (blåbær, bringbær, jordbær ol.)
Tips
Pynt med sesongens bær
Temperatur: 175˚c
Rund form 24 cm
Steketid: 25-30 minutter
Tidsbruk: 45 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus