Oppskrift
1 pk Bixit kjeks
100 g smør
Krem:
3 dl fløte
0,5 dl sukker
2 ts vaniljesukker
Kremost naturell
Krem fresh
1 pk sitron gelè eller annen valgfri smak
Fremgangsmåte:
Kjeksen knuses til smuler.
Smøret smeltes og blandes med kjeksen.
Legg bakepapir i kakeformen og klem kjeksblandingen flat i formen.
Krem:
Kok opp gelèen med 2,5 dl vann og la den kjøles ned.
Fløte og sukker piskes til krem.
Vaniljesukker, kremost og krem fresh blandes til en klumpfri blanding
Bland den avkjølte gelèen med osteblandingen og hell over kjeksen i formen.
Sett kaken til kjøling i kjøleskapet.
Tips:
Pyntes med frukt eller
Kok opp enda en gelèblanding og hell et tynt lag over den avkjølte ostekaken
Rundform 24-26 cm
Tidsbruk: 45 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus