Ostekake

Ostekake


Oppskrift

1 pk Bixit kjeks

100 g smør

Krem:

3 dl fløte

0,5 dl sukker

2 ts vaniljesukker

Kremost naturell

Krem fresh

1 pk sitron gelè eller annen valgfri smak

 


Fremgangsmåte:

Kjeksen knuses til smuler.

Smøret smeltes og blandes med kjeksen.

Legg bakepapir i kakeformen og klem kjeksblandingen flat i formen.

Krem:

Kok opp gelèen med 2,5 dl vann og la den kjøles ned.

Fløte og sukker piskes til krem.

Vaniljesukker, kremost og krem fresh blandes til en klumpfri blanding

Bland den avkjølte gelèen med osteblandingen og hell over kjeksen i formen.

Sett kaken til kjøling i kjøleskapet.


Tips:

Pyntes med frukt eller

Kok opp enda en gelèblanding og hell et tynt lag over den avkjølte ostekaken

Rundform 24-26 cm

Tidsbruk: 45 minutter