Oppskrift
3 egg
3,5 dl sukker
225 g margarin
2 dl melk
5 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte:
Egg og sokker vispe til eggedosis.
Smelt smøret og hell opp i melken-
Det tørre blandes og has i eggedosisen vekselsvis sammen med melkeblandingen.
Fyll muffinsformene halvfulle
Tips:
Sjokolademuffins: tilsett 2 ss kakao
Sitronmuffins: tilsett skall av 1 sitron og 2 ss sitronsaft
Bringbærmuffins: legg 4-5 bær på toppen av hver muffin
Muffins med sjokoladebiter: legg 4-5 sjokoladebiter på toppen av mufinsene
Kanelmuffins: tilsett 1 ts kanel
Bananmuffins: tilsett 2 moste bananer
Temperatur: 180˚c
12 små muffinsformer
Steketid: 20 minutter
Tidsbruk:45 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus