Oppskrift
75 g mørk kokesjokolade
100 g margarin
1,5 dl sukker
3 egg
3/4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
Fyll 1:
1/2 dl aprikossyltetøy
Fyll 2:
3 dl kremfløte
3 ss Baileys likør
1 ss sukker
Fremgangsmåte:
Hakk kokesjokoladen opp i biter og smelt sammen med margarinen.
Pisk sukker og egg til eggedosis
Sikt mel og bakepulver, og vend forsiktig i eggedosisen.
Rør til slutt i smørblandingen
Hell i smurt form og sett i forvarmet ovn.
Fyll 1:
Når kaken er avkjølt deles kaken i 3 lag.
Fyll aprikossyltetøyet over det første laget.
Legg lag to av kakebunnen over
Fyll 2:
Pisk kremen stiv med sukker og bland Baileys i kremen.
Legg Baileyskremen over det andre laget og legg det siste laget over kremen.
Pynt:
1 dl sukker
25 g mandler
1-2 dl-kremfløte
Temperatur: 175˚c
Rund form 24 cm
Steketid: 50 minutter, nederst i ovnen
Tidsbruk: 90 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus