Daimiskake

Daimiskake

Kanelsnurrer

Oppskrift mandelbunn:
200 g melis
4 eggehviter
200 g malte mandler
1 ts bakepulver

 

Krem:
3 dl kremfløte
120 g sukker
2 doble Daim knuses
4 eggeplommer


Fremgangsmåte:

Mandelbunn

  1. Pisk eggehvitene stive

  2. Ha i de malte mandlene i bakebollen

  3. Sikt inn melis og bakepulver

  4. Rør forsiktig sammen og ha i rund form 24-26 cm (dekket med bakepapir i bunn).

  5. Stekes midt i ovnen og avkjøles etter steking


Krem

  1. Fløte og sukker piskes til krem
    Bland den knuste daimen i kremen.

  2. Rør eggeplommene forsiktig inn i kremen og hell over den avkjølte bunnen i formen.

  3. Sette kaken i fryseren dekket med aleminiumsfolie.


Temperatur: 160˚c

Steketid: 25-30 minutter

Tidsbruk: 180 minutter


Tips

Tas ut 10-15 minutter før servering

Knust daim