Oppskrift mandelbunn:
200 g melis
4 eggehviter
200 g malte mandler
1 ts bakepulver
Krem:
3 dl kremfløte
120 g sukker
2 doble Daim knuses
4 eggeplommer
Fremgangsmåte:
Mandelbunn
Pisk eggehvitene stive
Ha i de malte mandlene i bakebollen
Sikt inn melis og bakepulver
Rør forsiktig sammen og ha i rund form 24-26 cm (dekket med bakepapir i bunn).
Stekes midt i ovnen og avkjøles etter steking
Krem
Fløte og sukker piskes til krem
Bland den knuste daimen i kremen.
Rør eggeplommene forsiktig inn i kremen og hell over den avkjølte bunnen i formen.
Sette kaken i fryseren dekket med aleminiumsfolie.
Temperatur: 160˚c
Steketid: 25-30 minutter
Tidsbruk: 180 minutter
Tips
Tas ut 10-15 minutter før servering
Knust daim