Cup cake

Cup cake vanilje


Oppskrift

250 g smør

4 dl sukker

4 store egg

2 dl melk

6 dl hvetemel

3 ts bakepulver

1 ts vaniljeessens

 

Krem:

250 g smør

2 ts vaniljeessens

1 dl melk

12-16 dl melis


Fremgangsmåte:

Rør smøret mykt til en luftig konsistens (ca 3 minutter)

Pisk inn ett og ett egg

Rør inn vaniljeessens

Sikt inn mel og bakepulver vekselsvis med melken

Fyll muffinsformene 3/4 fulle. sett på et brett og sett i ovnen


Krem:

Smøret piskes mykt og tilsettes vaniljeessensen og 4 dl av melisen

La mikseren piske  i 4-5 minutter på middels hastighet

Tilsett 2 dl melis om gangen og pisk godt mellom hver gang, til kremen er tykk med god smørekonsistens


Pynt:

Pynt kremen med sprøyte og kuler, dryss eller marsipanfigurer.


Temperatur: 175˚c

Små eller store muffinsformer

Steketid: 20-25 minutter

Tidsbruk: 90 minutter