Oppskrift
250 g smør
4 dl sukker
4 store egg
2 dl melk
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
Krem:
250 g smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk
12-16 dl melis
Fremgangsmåte:
Rør smøret mykt til en luftig konsistens (ca 3 minutter)
Pisk inn ett og ett egg
Rør inn vaniljeessens
Sikt inn mel og bakepulver vekselsvis med melken
Fyll muffinsformene 3/4 fulle. sett på et brett og sett i ovnen
Krem:
Smøret piskes mykt og tilsettes vaniljeessensen og 4 dl av melisen
La mikseren piske i 4-5 minutter på middels hastighet
Tilsett 2 dl melis om gangen og pisk godt mellom hver gang, til kremen er tykk med god smørekonsistens
Pynt:
Pynt kremen med sprøyte og kuler, dryss eller marsipanfigurer.
Temperatur: 175˚c
Små eller store muffinsformer
Steketid: 20-25 minutter
Tidsbruk: 90 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus