Oppskrift
6 mellomstore eggehvitter
3 dl sukker
1 pk vaniljesaus uten
koking (kun pulver)
1oo gr mandler/hasselnøtter
Fyll:
2 ss melis
3 dl kremfløte
10-15 jordbær
5 ss jordbærsyltetøy
Jordbær kan byttes ut med hermetiske mandariner. I så tilfelle droppes jordbærsyltetøy.
Fremgangsmåte:
6 mellomstore eggehvitter
3 dl sukker
1 pk vaniljesaus uten
koking (kun pulver)
1oo gr mandler/hasselnøtter
Fyll:
2 ss melis
3 dl kremfløte
10-15 jordbær
5 ss jordbærsyltetøy
Jordbær kan byttes ut med hermetiske mandariner. I så tilfelle droppes jordbærsyltetøy.
Tips:
Pynt kaken med ferske jordbær eller hermetiske mandariner.
Temperatur: 175˚c
Steketid: 20 minutter
Tidsbruk:40 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus