Oppskrift
1/2 kopp smør
2 kopper sukker
1 kopp sukker
3 kopper Kefir
450 g hvetemel
3 ts kanel
3 ts natron
3 ss kakao
Krem:
300 g melis
200 g smør
3 ts vaniljesukker
3 eggeplommer
Fremgangsmåte:
Smør og sukker røres hvitt (2 kopper)
Sukker(1 kopp) og kefir blandes sammen.
Hvetemel, kanel, natorn og kakao siktes og blandes forsiktig sammen med det hvite smøret og kefirblandingen. Kan være lurt å legge matpapir over kaken mot slutten av baketiden. Avkjøl kaken med et klede over.
Krem:
Ingrediensene piskes sammen til smørkrem og smøres på den avkjølte kaken.
Tips:
Pynt kaken med kakepynt
Temperatur: 180˚c
Rund for 24 cm
Steketid: 30-40 minutter
Tidsbruk:60 minutter
Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus