Oppskrift
375 g kokesjokolade
6 ss sterk kaffe
1 ½ pk kokosfett (delfiafett)
4 stk egg
4 ss sukker
½ pk søt kjeks
ca. 100 g marsipan
1 pk gelétopper til pynt
Fremgangsmåte:
Kle en 1 1/2 liter stor, smurt form med stykker av matpapir.
Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett kaffe. Smelt delfiafettet over svak varme.
Visp eggedosis av egg og sukker. Tilsett sjokoladen og bland godt. Tilsett litt og litt delfiafett under stadig omrøring. Visp godt til en jevn røre.
Legg røre og kjeks lagvis i formen sammen med valnøtter og marsipan. Sett gelétoppene på til slutt. Sett kaken på et kaldt sted til den er stiv.
Brødform
Tidsbruk 20 - 30 minutter
Tips:
Hvis du vil kan marsipanen farges i ulike farger før du legger det lagvis i formen.
Delfiakake holder lenge og kan fryses.