Tidsbruk: 120 minutter
Rundform: 26 cm
Forvarmet oven: 175 - 200˚c
Steketid: ca 20 minutter, midt i ovnen |
Dette trenger du:
Ingredienser:
4 egg
150 g sukker (1 3/4 dl)
150 g hvetemel (2 1/2 dl)
1 ts bakepulver
|
Sukkerbrød
(Etter Ingrid Eslpelids oppskrift)
Slik gjør du:
Visp egg og sukker til stiv eggedosis (ikke for hardt).
Sikt mel og bakepulver.
Bland mel og bakepulver forsiktig inn i eggedosisen.
Fyll røren i en vel smurt form og sett i forvarmet ovn.
La kaken hvile i formen i 5 - 10 min før du ta den ut for avkjøling.
Tips:
del kaken i to eller tre
dynk kaken med litt melk eller juice
Kaken kan fylles med krem og/eller vaniljekrem:
jordbær og/eller syltetøy
bananer
valnøtter eller sjokoladebiter
Kaken kan pyntes med:
krem og friske bær
melis glasur
marsipanlokk
|