Tidsbruk: minutter
Form: Langpanne (30x40 cm)
Forvarmet oven: 225˚c (200˚c, varmluft)
Steketid: 5-10 minutter |
Dette trenger du:
Ingredienser:
3 egg
2 dl sukker
2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1/2 dl fløte eller melk
Fyll:
2 dl fast syltetøy (bringebær)
|
Åses rullekake
Slik gjør du:
- Visp egg og sukker til luftig.
- Sikt hvetemel og bakepulver og vend forsiktig inn.
- Tilsett væsken og rør forsiktig.
- Dekk en bakeplate med smurt bakepapir og stryk røren utover.
- Sett midt i ovnen og stek i 5 minutter eller til kaken er gylden.
- Etter at kaken er tatt ut av ovnen, strø sukker på, legg på matpapir og vend kaken på en rist.
- Dra forsiktig av bakepapiret og smør på syltetøyet.
- Rull umiddelbart kaken sammen og sett til avkjøling med skjøten ned. Avkjøl før du skjærer i den.
Tips:
Skjær rullekaken i skiver, pisk litt krem og legg på "skivene". Pynt med bær eller annen frukt. |